Manage
Work

Personeelsplanning & urenregistratie voor in de zorg

Probeer L1NDA

Personeelsplanning en urenregistratie in de zorg

Je bent dagelijks bezig met gezondheid – maar ben je ook bezig met de gezondheid van je bedrijf? L1NDA maakt het plannen van personeel en de urenregistratie weer leuk en verbetert de medewerkerstevredenheid. Essentieel voor een gezond bedrijf.

 

Bekijk alle features
#

Hoe Amburent meer overzicht heeft met L1NDA

Onze mensen werken op veel verschillende locaties en op wisselende tijden. Met behulp van L1NDA houden we de personeelsplanning overzichtelijk. De planner kan vanaf elk gewenste plaats het rooster aanpassen. Een internetverbinding is voldoende. Wij hebben destijds meerdere programma’s bekeken, maar het gebruiksgemak en zeker ook de prijs, hebben ons doen besluiten om voor L1NDA te kiezen. Nu inmiddels 5 jaar tot grote tevredenheid.

#

Rob Griek

Amburent B.V.

"Iedereen kan altijd zijn rooster inzien, zowel op de computer als op de telefoon of tablet."

Bekijk L1NDA in 2 minuten

Meest gelezen artikelen in de zorg

Probeer L1NDA gratis

Gebruik 14 dagen gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt proefomgeving en ervaar de voordelen van L1NDA zelf.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig

Veelgestelde vragen

  • Waarom is de L1NDA Personeelsplanner geschikt voor de zorg?

    In L1NDA geven medewerkers zelfstandig door wanneer zij beschikbaar zijn en hoeveel zij willen werken. Wanneer je jouw rooster maakt kun je hierdoor direct zien wie er beschikbaar is om te werken en rekening houden met de competenties van deze mensen. Vervolgens verstuur je het rooster met één klik op de knop naar je medewerkers. Medewerkers registeren na een dienst zelf hun gewerkte uren. Daarnaast heb je in L1NDA altijd overzicht in de plus- en minuren en het verlofsaldo van medewerkers. Hierdoor kun je makkelijk rekening houden met de arbeidstijdenwet en zien of je bijvoorbeeld mensen te veel dagen achter elkaar aan het inplannen bent.

  • Hoe overtuig ik mijn team om met personeelsplanner te gaan werken?

    Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Daarnaast hebben medewerkers altijd inzicht in hun plus- en minuren en verlofsaldo. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.