Happy
Workers

Wij zijn L1NDA

Nee, niet van 't tijdschrift. Wij zijn jouw online werkplatform, die medewerkers, werkgevers en leveranciers met elkaar verbindt.

#

De nummer 1 personeelsplanner

Wij geloven dat horeca mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond horeca bedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en uitbetalen van personeel weer simpel en leuk te maken. L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie die door het plannen weer leuk te maken de bedrijfsefficiëntie verhoogt en de sfeer binnen het team verbetert.

Zo begon het

Het idee voor L1NDA is ontstaan bij het Crea Café in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte hier al jaren als beheerder en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de urenregistratie. In samenwerking met zijn baas heeft hij een oplossing ontworpen die perfect aansluit op de wensen van cafés, restaurants en hotels, maar tegenwoordig ook efficiënt toe te passen is in andere branches.

#

Wouter Suren

CEO L1NDA

"De volgende generatie werknemers zal de manier waarop we werken onherroepelijk veranderen. Ons team en product is hier het antwoord op."

Wie zijn wij

Nikki Christiaens
Client Care manager
Abel Smits
Business developer
Ana Rukavina
Client Care Specialist
Renée van Haastrecht
Client Care Specialist
Benito Olenski
Client Care Specialist
Merel Kloots
Product manager
Susanne Perreijn
Product manager
Wisse de Kempenaer
Operations manager
Richard Stange
Sales manager
Robbin Kemp
Acquisitie medewerker
Alson van der Meulen
Back-end developer
Rick Buitenman
Rick Buitenman
CTO
Jochem Warmenhoven
Junior Developer
Shurendy Gerardus
CCO
Wouter Suren
CEO