Happy
Workers

Wij zijn L1NDA

Wij zijn jouw online werkplatform, die medewerkers, werkgevers en leveranciers met elkaar verbindt.

#

De nummer 1 personeelsplanner

Wij geloven dat horeca mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond horeca bedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en uitbetalen van personeel weer simpel en leuk te maken. L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie die door het plannen weer leuk te maken de bedrijfsefficiëntie verhoogt en de sfeer binnen het team verbetert.

Zo begon het

Het idee voor L1NDA is ontstaan bij het Crea Café in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte hier al jaren als beheerder en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de urenregistratie. In samenwerking met zijn baas heeft hij een oplossing ontworpen die perfect aansluit op de wensen van cafés, restaurants en hotels, maar tegenwoordig ook efficiënt toe te passen is in andere branches.

#

Wim Jansen

CEO L1NDA

"De volgende generatie werknemers zal de manier waarop we werken onherroepelijk veranderen. Ons team en product is hier het antwoord op."