Tarieven

Betaal alleen wat je gebruikt

  • Geen startkosten
  • Geen installatiekosten
  • Geen service- en consultancykosten
  • Geen minimum abonnementsbedrag
Probeer L1NDA 14 dagen gratis & volledig vrijblijvend
#

€4,-

per ingeroosterde
medewerker
per maand

Standaard krijg je

Support en training


Je hebt altijd gratis toegang tot onze supportpagina met handleidingen en productvideo’s welke uitleg geven hoe 
L1NDA precies werkt.  Onze medewerkers van de supportafdeling staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur klaar voor al jouw vragen. Daarnaast heb je altijd gratis toegang tot onze Academy met kennisdocumenten waarin tips en informatie staat om jouw business een boost te geven, e-mailcursussen waarmee je iedere week een aflevering van een cursus naar keuze in jouw mailbox krijgt en webinarswaarin we de verschillende functies van L1NDA uitleggen.

Toegang tot L1NDA Features


Features zijn een standaard onderdeel bij L1NDA.
Door de verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. Deze handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem. Bekijk de features over personeelsplanning, urenregistratie, statistieken, personeelsbestand, happy medewerkers en de mobiele app op onze features pagina.

Op maat gemaakt L1NDA-account


Elk bedrijf is anders, dit betekent ook dat elk L1NDA-account anders is. Wij richten L1NDA volledig in naar jouw wensen. Denk hierbij aan de verschillende afdelingen, type diensten, het wel of niet registreren van pauzes en maaltijden.

 

Aan te vullen met

#

€10,-

per filiaal
per maand

Kassasysteem

Registreer de gewerkte uren eenvoudig en automatisch door middel van een koppeling met een kassasysteem. De software leest de geklokte tijden en past deze direct aan in het rooster. L1NDA kan ook een overzicht maken van de gerealiseerde omzetten.

 

Bekijk al onze koppelingen met kassasystemen
#

€10,-

per filiaal
per maand

Tijdregistratiesysteem

Automatiseer de tijdsregistratie door L1NDA te koppelen met een tijdregistratiesysteem. De software leest de geklokte tijden en past direct het geplande rooster aan naar de daadwerkelijke gewerkte tijden.

 

Bekijk al onze koppelingen met tijdsregistratiesystemen
#

€10,-

per filiaal
per maand

Loonadministratie/payroll

Stuur in één keer alle gewerkte uren door naar je loonadministrateur of payrollorganisatie. Jouw loonadministratiesysteem importeert alle personeels- en contactgegevens van je medewerkers in L1NDA.

 

Bekijk al onze koppelingen met loonadministratie- en payrollbedrijven

Probeer L1NDA gratis

Gebruik 14 dagen gratis en vrijblijvend een op maat gemaakte proefomgeving en ervaar de voordelen van L1NDA zelf.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend

Over L1NDA

Wij erkennen dat tevreden werknemers van belang zijn voor het succes van een bedrijf. Daarom ontwikkelen we diensten met het oog op de volgende generatie werknemers: de Millennials en Generatie Z. Deze nieuwe generaties hebben andere opvattingen over hoe zij willen werken. Zij vragen om flexibiliteit en een dynamische planning en stellen andere sociale en technische eisen dan voorgaande generaties. L1NDA biedt een cloud-based, gebruiksvriendelijke oplossing voor het vinden, plannen, aansturen en uitbetalen van personeel.

Veelgestelde vragen

  • Hoe zijn de tarieven van L1NDA opgebouwd?

    De tarieven bij L1NDA zijn gebaseerd op wat je gebruikt: het aantal ingeroosterde medewerkers en eventuele koppelingen. Je betaalt bij L1NDA €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je 100 man in dienst hebt maar je in een maand maar 50 medewerkers hebt ingeroosterd, betaal je voor 50 medewerkers. Daarnaast rekenen wij €10,- voor een koppeling per filiaal per maand. L1NDA kent geen minimum abonnementsbedrag en rekent geen start-, installatie of servicekosten.

  • Hoe zit het met de contractsduur van L1NDA?

    Wij geloven in ons product. L1NDA is daarom maandelijks opzegbaar. Wij rekenen een maand opzegtermijn.