Probeer L1NDA
Onze producten
Beoordelingen
Blog
Support

Probeer L1NDA

14 dagen gratis

 • Onbeperkt aantal gebruikers
 • Automatische dagelijkse back-ups
 • Gratis trainingen aan de planners
 • Wekelijkse updates
 • Beveiligde verbinding
 • Onbeperkte support
 • 24/7 toegang tot het systeem
 • Totaal
 • € 4,-
  € 0,-
 • Per gebruiker
  per maand
 • Vul je gegevens in

  En je proefperiode is in een minuut geregeld. 
Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wat gebeurt er als ik op 'verstuur' klik?

Dit krijg je in je proefperiode

en natuurlijk ook daarna

#

Een op maat gemaakt L1NDA-account

Elk bedrijf is anders, dit betekent ook dat elk L1NDA-account anders is. We richten L1NDA volledig in naar jouw wensen. Denk hierbij aan de verschillende afdelingen, type diensten, het wel of niet registreren van pauzes en maaltijden.

#

Gratis begeleiding voor jou en je medewerkers

Wanneer je L1NDA-account is aangemaakt kun je direct aan de slag. L1NDA legt zichzelf stap voor stap uit aan jou en je medewerkers. Je kunt je ook gratis inschrijven voor onze webinars om een uitgebreidere training te krijgen. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot onze supportpagina met handleidingen en productvideo’s welke uitleg geven hoe L1NDA precies werkt.

#

Toegang tot alle features en de L1NDA-academy

Features zijn een standaard onderdeel van L1NDA. Hier hoef je niet extra voor te betalen. Verder delen wij graag onze kennis met jou. Bekijk onze L1NDA-academy en download gratis kennisdocumenten waarin tips en informatie staat om jouw business een boost te geven. Je kunt je ook inschrijven voor de gratis online inboxcursussen en webinars waarin we de verschillende functies van L1NDA uitleggen.

#

Over L1NDA

Wij erkennen dat tevreden werknemers van belang zijn voor het succes van een bedrijf. Daarom ontwikkelen we diensten met het oog op de volgende generatie werknemers: de Millennials en Generatie Z. Deze nieuwe generaties hebben andere opvattingen over hoe zij willen werken. Zij vragen om flexibiliteit en een dynamische planning en stellen andere sociale en technische eisen dan voorgaande generaties. L1NDA biedt een cloud-based, gebruiksvriendelijke oplossing voor het vinden, plannen, aansturen en uitbetalen van personeel.

Probeer L1NDA gratis

Start vandaag nog met L1NDA voor je personeelsplanning en urenregistratie. De eerste 14 dagen zijn gratis. De proefperiode wordt nooit stilzwijgend verlengd.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig

Veelgestelde vragen

 • Wanneer kan ik het beste starten met L1NDA?

  Je mag altijd 14 dagen gratis gebruik maken van L1NDA. Tijdens deze 14 dagen word je volledig begeleid door één van onze personeelsplanning experts. Zij helpen om je account in te richten, geven je trainingen en begeleiden je gedurende dit hele proces. De proefperiode start altijd op een maandag. Onze service is snel en het product is gebruiksvriendelijk. Hierdoor kost het jou weinig tijd om op te starten en kun je de voordelen ervaren.

 • Hoe overtuig ik mijn team om met een horeca personeelsplanner te werken?

  Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.

 • Hoe gaat het na de proefperiode verder?

  Je proefperiode wordt nooit zomaar verlengd. Wanneer je met L1NDA verder wilt teken je een contract. Dit contract is altijd maandelijks opzegbaar. Om het optimale uit je L1NDA-account te halen geven wij webinars. Daarnaast kun je 24/7 onze supportpagina raadplegen met artikelen en supportvideo's. Ons supportteam staat op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo word jij binnen no-time een L1NDA-pro!