Manage
Work

Personeelsplanning & urenregistratie voor de retail

Probeer L1NDA

Personeelsplanning en urenregistratie software voor de retail

Van winkel tot supermarkt tot webshop. Maak het plannen, aansturen en uitbetalen van personeel simpel en leuk. L1NDA biedt een oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie voor de retail. Maak eenvoudig een werkrooster en stuur deze met één klik op de knop naar je medewerkers, ook als er onverwachts wijzigingen zijn. Door de statistiekenmodule heb je altijd inzicht de personeelskosten en omzet en kun je daar tijdig op bijsturen.

 

Bekijk alle features
#

Hoe Goohoo meer gemak en overzicht behaalt met L1NDA

Binnen ons bedrijf werken we veelal met vaste werktijden, maar wel met een wisselende bezetting. Studenten zitten elke week met een ander rooster, maar met L1NDA kunnen ze makkelijk per week, per dag of zelfs per shift aangeven of- en hoe lang ze kunnen werken. Zo kunnen wij onze werknemers gemak bieden en krijgen wij er gemak voor terug! Urenregistratie en overige personeelsadministratie is met een paar klikken terug te vinden! Oftewel: een zeer tevreden klant!

#

Bart Cornel

Goohoo Webwinkels

"Het online inplannen van werknemers vergt bijna geen moeite met L1NDA."

Bekijk L1NDA in 2 minuten

Best gelezen artikelen in de retail

Probeer L1NDA gratis

Gebruik gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt proefomgeving en ervaar de voordelen van L1NDA zelf.

Probeer L1NDA 14 dagen gratis & volledig vrijblijvend

Veel gestelde vragen

 • Wat kost de L1NDA retail personeelsplanner?

  Je betaalt €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je bijvoorbeeld 50 man personeel hebt, maar je roostert er maar 30 in dan betaal je die maand alleen voor de ingeroosterde 30 medewerkers. We rekenen geen start-, installatie-, service- of consultancykosten. Wil je gebruikmaken van een koppeling met een kassa-, loonadministratie-, kloksysteem of payrollorganisatie? Dan betaal je €10,- per koppeling per filiaal. Wij sturen maandelijks een factuur aan de hand van het door jou ingeroosterde aantal medewerkers voor die maand, plus de eventuele kosten voor een koppeling.

 • Kan L1NDA rekening houden met de retail CAO?

  Wanneer je jouw planning maakt kun je direct zien wie er beschikbaar is en hoeveel diensten je medewerkers willen werken die week. Wanneer je het rooster maakt zie je direct of je mensen boven of onder hun contracturen inroostert of te vaak achter elkaar inroostert. Verder kun je toeslagen voor bepaalde diensten of uren toekennen. Je kunt in L1NDA de urenregistratie bijhouden. Medewerkers kunnen achteraf zelf hun gewerkte uren doorgeven. Daarnaast geeft L1NDA een actueel inzicht in de plus- en minuren en vakantieopbouw van medewerkers.

 • Hoe overtuig ik mijn team om met een online personeelsplanner te gaan werken?

  Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.

 • Kan L1NDA rekening houden met mijn (verwachte) omzet?

  L1NDA beschikt over een statistiekmodule die je inzicht geeft in je belangrijkste bedrijfscijfers, zoals loonkosten, omzet, percentage loonkosten/omzet en arbeidsproductiviteit. Deze statistieken zijn opvraagbaar voor afgelopen en aankomende roosters. Op deze manier weet je wat je te wachten staat en kun je jouw planning aanpassen op basis van de omzet van een bepaalde periode. Indien gewenst kun je door een koppeling met een kassasysteem ook de real-time omzet inzien. Daarnaast geeft L1NDA inzicht in de weersvoorspelling voor de komende 10 dagen, zodat je ook op basis hiervan je personeelsplanning kunt aanpassen.