Manage
Work

De oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie in de recreatie

Probeer L1NDA

Personeelsplanning en urenregistratie voor de recreatie

L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor het vinden, plannen, aansturen en uitbetalen van personeel. Te maken met drukke seizoenen in de recreatie? Geen probleem! In één omgeving zie je de beschikbaarheid van het personeel, maak je jouw werkrooster en verstuur je deze met één klik op de knop naar je medewerkers. Verder kun je de gewerkte uren registreren en doorsturen naar je loonadministrateur en payrollorganisatie. Heb altijd inzicht in de loonkosten, omzet en arbeidsproductiviteit door de statistieken functie.

 

Bekijk alle features
#

Hoe Cnossen Leekstermeer tijd bespaart met L1NDA

Dankzij de L1NDA recreatie personeelsplanner hebben we meer overzicht, kan het personeel onderling zelf ruilen en zijn de diensten vanaf de receptie makkelijk in te plannen. Alle personeelsleden geven zelf aan wanneer ze beschikbaar zijn. In het hoogseizoen wordt L1NDA zelfs als agenda en planning software voor de zeilschool gebruikt.

#

Floor Cnossen

Cnossen Leekstermeer

"Ideaal als app te gebruiken op je telefoon. Geen eindeloze mails en telefoontjes meer over en weer en altijd inzicht in de beschikbaarheid van medewerkers."

Bekijk L1NDA in 2 minuten

Best gelezen artikelen in de recreatie

Probeer L1NDA gratis

Gebruik 14 dagen gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt proefomgeving en ervaar de voordelen van L1NDA zelf.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig

Veelgestelde vragen

  • Wat kost de L1NDA recreatie personeelsplanner?

    Je betaalt €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je bijvoorbeeld 50 man personeel hebt, maar je roostert er maar 30 in dan betaal je die maand alleen voor de ingeroosterde 30 medewerkers. Als je in de winter dicht bent en geen mensen inroostert, betaal je dus ook niet voor L1NDA. We rekenen geen start-, installatie-, service- of consultancykosten. Wil je gebruikmaken van een koppeling met een kassa-, loonadministratie-, kloksysteem of payrollorganisatie? Dan betaal je €10,- per koppeling per filiaal. Wij sturen maandelijks een factuur aan de hand van het door jou ingeroosterde aantal medewerkers voor die maand, plus de eventuele kosten voor een koppeling.

  • Hoe kan de L1NDA recreatie personeelsplanner helpen met mijn seizoen en ad-hoc diensten?

    Jouw medewerkers geven via L1NDA zelfstandig door wanneer zij beschikbaar zijn en hoeveel diensten zij willen werken. Wanneer je een rooster maakt zie je dus direct wie er beschikbaar is. Vervolgens verstuur je het rooster met 1 klik op de knop en wordt deze gecommuniceerd naar je medewerkers, ook als er onverwachts wijzigingen zijn. Is het extra druk of kunnen medewerkers toch niet meer werken? In L1NDA zie je direct wie er beschikbaar is voor die dienst. Je kunt er ook voor kiezen om medewerkers zelfstandig vervangen te laten zoeken voor een dienst. Tot slot kun je in L1NDA de weersverwachting voor de komende 10 dagen zien, zodat je ook hier je personeelsplanning op aan kunt passen.

  • Hoe overtuig ik mijn team om met L1NDA te gaan werken?

    Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.