L1NDA Personeelsplanner

L1NDA is de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanner. Wij beïnvloeden de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid door het aansturen, plannen en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Probeer L1NDA

Volledig vrijblijvend

Zo werkt L1NDA

Beschikbaarheid

Jouw medewerkers geven zelf door wanneer zij (on)beschikbaar zijn. Zo weet jij altijd wie er kan werken.

Rooster in 1 klik

L1NDA stuurt je personeel een persoonlijke sms of e-mail met tijden, type dienst en opmerkingen.

Ruilen

Willen medewerkers ruilen? Dan kunnen zij dit onderling regelen via L1NDA. Eventueel met jouw goedkeuring. 

Urenregistratie

Je urenregistratie in 1 keer digitaal. Jouw medewerkers geven zelfstandig hun gewerkte uren door.  

Statistieken

Altijd inzicht in de belangrijkste statistieken, zoals omzet, loonkosten en arbeidsproductiviteit. 

Bekijk alle features

Persoonlijk advies voor personeelsplanning

 

Als je start met L1NDA krijg je een gratis intakegesprek met jouw persoonlijke adviseur. Met deze adviseur kun jij je wensen en vragen bespreken, zodat jouw L1NDA-account precies bij jouw organisatie aansluit. Wij delen ook graag onze kennis met jou in onze L1NDA-academy – helemaal gratis!

Op maat gemaakt L1NDA-account

 

Elk bedrijf is anders, dit betekent ook dat elk L1NDA-account anders is. We richten L1NDA volledig in naar jouw wensen. Denk hierbij aan de verschillende afdelingen, type diensten, het wel of niet registreren van pauzes en maaltijden.

Gratis begeleiding voor jou en je medewerkers

 

Wij delen graag onze kennis met jou. Bekijk onze L1NDA-academy en download gratis kennisdocumenten waarin tips en informatie staat om jouw business een boost te geven. Je kunt je ook inschrijven voor de gratis online inboxcursussen en webinars waarin we de verschillende functies van L1NDA uitleggen.

 

Altijd en overal toegang tot het rooster

 

Onze personeelsplanning software heeft naast een webapplicatie ook een mobiele app voor jouw en je medewerkers. Met de L1NDA-app heb je altijd toegang tot het rooster. Je medewerkers kunnen aankomende- en afgelopen diensten zien, diensten registreren, inzicht krijgen in de personeelslijst met telefoonnummers en zien wie er op dit moment aan het werk is. Het doorsturen van het rooster is niet meer nodig. De wijzigingen die je maakt zijn direct voor iedereen zichtbaar.

 

All-in

Geen verborgen kosten

 • €4,- per actieve medewerker per maand
 • Geen start- en installatiekosten
 • Geen service- en consultancykosten
 • Geen minimum abonnementsbedrag
Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

327

bedrijven proberen
L1NDA nu gratis

Aan te vullen met 

#

€10,-

per filiaal
per maand

Kassasysteem

Registreer de gewerkte uren automatisch door middel van een koppeling met een kassasysteem. De software leest de geklokte tijden en past deze direct aan in het rooster. L1NDA kan ook een overzicht maken van de gerealiseerde omzetten.

 

Bekijk al onze koppelingen met kassasystemen
#

€10,-

per filiaal
per maand

Tijdregistratiesysteem

Automatiseer de tijdsregistratie door L1NDA te koppelen met een tijdregistratiesysteem. De software leest de geklokte tijden en past direct het geplande rooster aan naar de daadwerkelijk gewerkte tijden.

 

Bekijk al onze koppelingen met tijdregistratiesystemen
#

€10,-

per filiaal
per maand

Loonadministratie/payroll

Stuur in één keer alle gewerkte uren door naar je loonadministrateur of payrollorganisatie. Jouw loonadministratie systeem importeert alle personeels- en contactgegevens van je medewerkers in L1NDA.

 

Bekijk al onze koppelingen met loonadministratie- en payrollbedrijven

Probeer L1NDA gratis

Probeer L1NDA nu 14 dagen gratis en ervaar de voordelen zelf.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend

Veelgestelde vragen

 • Wat kost de L1NDA Personeelsplanner?

  Je betaalt €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je bijvoorbeeld 50 man personeel hebt, maar je roostert er maar 30 in dan betaal je die maand alleen voor de ingeroosterde 30 medewerkers. Als je in de winter dicht bent en geen mensen inroostert, betaal je dus ook niet voor L1NDA. We rekenen geen start-, installatie-, service- of consultancykosten. Wil je gebruikmaken van een koppeling met een kassa-, loonadministratie-, tijdregistratie- of payrollorganisatie? Dan betaal je €10,- per koppeling per filiaal. Wij sturen maandelijks een factuur aan de hand van het door jou ingeroosterde aantal medewerkers voor die maand, plus de eventuele kosten voor een koppeling.

 • Wat is het juiste moment om te starten met de L1NDA Personeelsplanner?

  Je mag altijd 14 dagen gratis gebruik maken van L1NDA. Tijdens deze 14 dagen word je volledig begeleid door één van onze personeelsplanning experts. Zij helpen om je account in te richten, geven je trainingen en begeleiden je gedurende dit hele proces. De proefperiode start altijd op een maandag. Onze service is snel en het product is gebruiksvriendelijk. Hierdoor kost het jou weinig tijd om op te starten en kun je de voordelen ervaren.

 • Hoe overtuig ik mijn team om met de L1NDA Personeelsplanner te werken?

  Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.