Manage
Work

De meest gebruiksvriendelijke
personeelsplanner

Probeer L1NDA

De meest gebruiksvriendelijke personeelsplanner

Van beveiliging tot dierenarts en callcenter. In welke branche je ook actief bent, je personeel is het hart van jouw zaak. L1NDA is de meest gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning en urenregistratie. Door het plannen weer eenvoudig en leuk te maken verhoogt L1NDA de bedrijfsefficiëntie en de medewerkerstevredenheid.

 

 

Bekijk alle features
#

Hoe ContactCare meer winst behaalt met L1NDA

Met de planning software zijn er meerdere mogelijkheden om het rooster te maken. Het is mogelijk om diensten aan te bieden en dat medewerkers zich hierop inschrijven, maar je personeel kan ook hun (on)beschikbaarheid opgeven.

#

Jasper Meerding

ContactCare

"L1NDA is een zeer flexibel en inzichtelijk programma wat continu verder ontwikkeld wordt."

Bekijk L1NDA in 2 minuten

Best gelezen artikelen

Probeer L1NDA gratis

Gebruik 14 dagen gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt proefomgeving en ervaar de voordelen van L1NDA zelf.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig

Veelgestelde vragen

  • Wat kost de L1NDA personeelsplanner?

    Je betaalt €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je bijvoorbeeld 50 man personeel hebt, maar je roostert er maar 30 in dan betaal je die maand alleen voor de ingeroosterde 30 medewerkers. We rekenen geen start-, installatie-, service- of consultancykosten. Wil je gebruikmaken van een koppeling met een kassa-, loonadministratie-, kloksysteem of payrollorganisatie? Dan betaal je €10,- per koppeling per filiaal. Wij sturen maandelijks een factuur aan de hand van het door jou ingeroosterde aantal medewerkers voor die maand, plus de eventuele kosten voor een koppeling.

  • Hoe overtuig ik mijn team om met een online personeelsplanner te gaan werken?

    Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.