Partners

Volledige keuzevrijheid bij L1NDA. Koppel met een software die bij jouw organisatie past.

Growzer

Online inzicht in wat je nog moet bestellen, dit met één druk op de knop doorgeven aan je groothandel en inzicht hebben in je grootste kostenposten, personeel en inkoop? Al vele Belgische horecaondernemers zijn razend enthousiast over Growzer en nu kan de Nederlandse horecaonderner ook gaan profiteren van deze slimme tool.

Lees meer
L1NDA koppeling met Lightspeed

Lightspeed

Detailhandelaren en restauranthouders maken ons leven aangenamer. Bij Lightspeed willen wij hun werk aangenamer maken. Daarom creëren wij geweldige point of sale producten voor zowel voor de detailhandel als voor restaurants. Onze producten zijn ontwikkeld voor de realiteit van het dag in dag uit beheer, zodat iedereen het kan gebruiken voor elk type zaak.

Lees meer
Kolibrie logo 2018 HRM voor de horeca

Kolibrie

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor medewerkers.

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en Werving & Selectie aan. Kolibrie begeleidt u met de selectie van uw medewerkers en biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van de talenten en competenties van deze medewerkers. Investeren in opleiden en trainen betekent investeren in de toekomst van uw organisatie. Daarnaast kan Kolibrie u ook op administratief vlak ondersteunen.

Lees meer

Persoonality

Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.

 

Lees meer →

Loket

Loket.nl

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel, die vele accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Als accountant heb je in Loket.nl altijd alle gegevens over salarisadministratie, personeelsadministratie, verlofregistratie, verzuim en arbeidsvoorwaarden bij de hand voor jouw klanten.

Lees meer

Nmbrs®

Nmbrs® is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties, zoals L1NDA.

Lees meer
Connexie

Connexie

Bij Connexie werken op dit moment bijna 15.000 collega’s voor ruim zevenhonderd verschillende bedrijven. Connexie staat voor gemak, kwaliteit en goed werkgeverschap. Dit komt onder andere tot uiting in onze unieke Connexie cao. Zo garanderen wij betere arbeidsvoorwaarden en rechtszekerheid voor uw medewerkers. Door onze vergaande automatisering weten wij daarnaast onze systemen probleemloos te koppelen met de personeelsplanner van L1NDA.

 

Lees meer →

IBEO

Accountantskantoor IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw horecaonderneming. Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als horecaondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Onze ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening voor een vast bedrag per maand en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Lees meer

Bidfood

BidFood is First for Foodservice. Dat ziet u aan alles wat we doen. Wanneer we weer een baanbrekende productinnovatie lanceren bijvoorbeeld. Of als we nog meer biologische producten aan ons assortiment toevoegen. Maar vooral als we weer op tijd bij u voorrijden met producten van topkwaliteit.

Lees meer

Untill

Stroke! Horeca Automatisering is leverancier van kassa automatisering specifiek voor de horeca waaronder innovatieve draadloze bestelsystemen, keukenschermen (touch) en cashless afrekenen. Stroke! beschikt over een brede range van klanten: van snack-, lunchroom tot hotel keten (o.a. van der Valk). Kassa oplossingen worden geleverd door praktijkspecialisten. Door hun jarenlange praktische ervaring in de horeca kunnen zij de brug slaan tussen techniek en behoefte. Stroke! Horeca Automatisering verleent 24/7, 365 dagen per jaar service en support.

Lees meer