Partners

Volledige keuzevrijheid bij L1NDA. Koppel met een software die bij jouw organisatie past.

Datafox

Datafox GmbH ontwikkelt en produceert innovatieve systemen op het gebied van elektronische dataverzameling, die bedrijven helpen om hun rendement te verhogen. Datafox biedt een breed assortiment van ergonomische en praktische mobiele of vaste terminals voor datacollectie en toegangscontrole. Gebruikers kunnen snel, nauwkeurig en gemakkelijk gegevens vastleggen zonder de mogelijkheid van manipulatie. De solide data kan worden gebruikt voor gedetailleerde berekeningen, een solide planning, sturing en optimalisatie

 

Lees meer. 

EasySecure

Registratie met uw vingerafdruk, geen werkbriefjes meer invullen, geen discussie over aantal gewerkte (over) uren. Met de Biometrische tijdklokken van EasySecure kunt u exact registreren wie welke diensten heeft gewerkt en hoe lang. Door gebruik te maken van een Suprema Tijdklok van EasySecure kan de eigenaar in één duidelijk overzicht zien hoelang er gewerkt is en kunnen de weeklonen op basis hiervan worden uitbetaald.

Lees meer

AvanTimes

AvanTimes is de specialist op het gebied van Tijdregistratie, Aanwezigheidsregistratie en Toegangscontrole. Van Prikklok en stempelklok tot geavanceerd softwaresysteem. Oplossingen voor kleine en grote bedrijven. Aandacht, kennis en ervaring. Kostenbesparing door registratie, dat realiseren wij voor u!

Lees meer
dormakaba

dormakaba

Al decennia lang biedt dormakaba onder meer een uitgebreide range producten en oplossingen voor het registreren van diverse bedrijfsdata. Elke onderneming stelt andere eisen aan zijn (tijd-)managementsysteem. Om het even welke eisen u stelt, dormakaba biedt de oplossing die bij u past.