Partners

Volledige keuzevrijheid bij L1NDA. Koppel met een software die bij jouw organisatie past.

Kolibrie logo 2018 HRM voor de horeca

Kolibrie

Kolibrie is marktleider op het gebied van payroll en HRM in de horeca en onderscheidt zich door maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Als sociaal maatschappelijk betrokken werkgever biedt Kolibrie de beste zorg en arbeidsvoorwaarden voor medewerkers.

Kolibrie biedt naast payroll ook HRM diensten, administratie en Werving & Selectie aan. Kolibrie begeleidt u met de selectie van uw medewerkers en biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van de talenten en competenties van deze medewerkers. Investeren in opleiden en trainen betekent investeren in de toekomst van uw organisatie. Daarnaast kan Kolibrie u ook op administratief vlak ondersteunen.

Lees meer

Persoonality

Toonaangevend in payrolling! Samen de beste werkgever, een succesvol payroll concept dat verder gaat dan payrolling alleen.

 

Lees meer →

Loket

Loket.nl

Loket.nl is een overzichtelijke en praktische applicatie voor online salaris en personeel, die vele accountants- en administratiekantoren in Nederland gebruiken. Als accountant heb je in Loket.nl altijd alle gegevens over salarisadministratie, personeelsadministratie, verlofregistratie, verzuim en arbeidsvoorwaarden bij de hand voor jouw klanten.

Lees meer

Nmbrs®

Nmbrs® is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Nmbrs® kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie, het werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is Nmbrs® eenvoudig te koppelen met andere online applicaties, zoals L1NDA.

Lees meer
Connexie

Connexie

Bij Connexie werken op dit moment bijna 15.000 collega’s voor ruim zevenhonderd verschillende bedrijven. Connexie staat voor gemak, kwaliteit en goed werkgeverschap. Dit komt onder andere tot uiting in onze unieke Connexie cao. Zo garanderen wij betere arbeidsvoorwaarden en rechtszekerheid voor uw medewerkers. Door onze vergaande automatisering weten wij daarnaast onze systemen probleemloos te koppelen met de personeelsplanner van L1NDA.

 

Lees meer →

IBEO

Accountantskantoor IBEO verzorgt de volledige administratie voor jouw horecaonderneming. Met het op maat gemaakte IBEO dashboard heb jij als horecaondernemer elke maand gedetailleerd inzicht in je eigen prestaties. Je ziet niet alleen hoe jouw zaak ervoor staat, ook heb je inzicht in je marges. Onze ervaren accountants, fiscalisten en adviseurs worden ondersteund door een team van superhelden. Jouw persoonlijke superheld en vast contactpersoon regelt jouw boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening voor een vast bedrag per maand en staat altijd voor je klaar om met veel plezier antwoord te geven op al jouw vragen.

Lees meer
IFIAC

IFIAC

IFIAC: uw horeca administratiekantoor. Heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze specialistische dienstverlening en onze maatwerkoplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoeften van horecabedrijven.

horecalonen

Horecalonen

Snel, gemakkelijk en goedkoop uw loonadministratie laten verzorgen. Overstappen is binnen 5 minuten geregeld. Enige kennis van loonadministratie is niet nodig.
Met ingang van 2010 is Horecalonen prefered supplier geworden en werkt Horecalonen samen met Koninklijke Horeca Nederland. Leden van KHN die problemen hebben met de loonadministratie worden tegenwoordig door KHN doorverwezen naar Horecalonen, vanwege de goede kwaliteit, service en prijs.

Randstad

Randstad

Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.
Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

7Seven

7Seven

7Seven, onderdeel van Smart Services, is een betrouwbare payrollorganisatie gevestigd aan de Amsterdamse Keizersgracht. 7Seven is een volledig geautomatiseerde dienstverlener voor de horeca en heeft verschillende online tools ontwikkeld om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo heb je bij 7Seven de optie om gebruik te maken van ons online tijdregistratiesysteem, speciaal gericht op horeca, en onze mobiele applicatie.
Ervaring, focus, kwaliteit, optimale service en betrouwbaarheid zorgen ervoor dat 7Seven een groot klantenbestand aan horecagelegenheden heeft.