Partners

Volledige keuzevrijheid bij L1NDA. Koppel met een software die bij jouw organisatie past.

L1NDA koppeling met Lightspeed

Lightspeed

Detailhandelaren en restauranthouders maken ons leven aangenamer. Bij Lightspeed willen wij hun werk aangenamer maken. Daarom creëren wij geweldige point of sale producten voor zowel voor de detailhandel als voor restaurants. Onze producten zijn ontwikkeld voor de realiteit van het dag in dag uit beheer, zodat iedereen het kan gebruiken voor elk type zaak.

Lees meer

Untill

Stroke! Horeca Automatisering is leverancier van kassa automatisering specifiek voor de horeca waaronder innovatieve draadloze bestelsystemen, keukenschermen (touch) en cashless afrekenen. Stroke! beschikt over een brede range van klanten: van snack-, lunchroom tot hotel keten (o.a. van der Valk). Kassa oplossingen worden geleverd door praktijkspecialisten. Door hun jarenlange praktische ervaring in de horeca kunnen zij de brug slaan tussen techniek en behoefte. Stroke! Horeca Automatisering verleent 24/7, 365 dagen per jaar service en support.

Lees meer

Gastrofix

GASTROFIX levert een van de meest veelzijdige horeca kassasystemen voor iPad, iPod en iPhone. Met een uitgebreide backoffice en eenvoudige (ook offline) bediening heeft u altijd en overal inzicht in alle belangrijke kengetalen van uw bedrijf.
Door 24/7 support, uitgebreide keten en franchise mogelijkheden en persoonlijke service bent u bij GASTROFIX aan het juiste adres.

Lees meer

Kassanet Pieterse

Of het nou om een afrekensysteem voor uw horeca gelegenheid of om een retail onderneming gaat, een afrekensysteem kiezen is lastig. De adviseurs van Kassanet Pieterse weten precies die vragen te stellen die uiteindelijk de keuze voor een afrekensysteem gemakkelijk maken. Maar ook na het traject van verkoop en installatie van het kassa systeem laten we u natuurlijk niet in de steek. U kunt op ons blijven rekenen voor advies, ondersteuning, onderhoud en reparaties

Ton-it

Wij leveren afrekensystemen zoals touchscreens, draadloze bestelterminals en uitgebreide management software. Met deze website trachten wij op een heldere en eerlijke manier een aantal pluspunten van Ecash toe te lichten. Heeft u vragen over specifieke functie’s of wilt u graag een demonstratie van Ecash? Aarzel vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk maken volgens ons motto: ECash makes it easy.

Lees meer

Next To Food

Met een gepassioneerd team van professionals ontwikkelen wij continu onze diensten om ervoor te zorgen dat onze klanten nog beter en sneller inzicht hebben in de juiste informatie, dat zij ontzorgt worden en dat hun rendement wordt gemaximaliseerd. Hun succes bepaalt tenslotte de onze.

POS Kassasystemen

Onze kassasystemen zijn het resultaat van meer dan 23 jaar ervaring. De kassasystemen kenmerken zich door de kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De kassasoftware wordt ontwikkeld op basis van de wensen van onze klanten,  gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor de horeca. Iedereen moet ermee kunnen werken en meteen aan de slag kunnen. Het kassasysteem wordt gebruiksklaar opgeleverd, één van onze installatiemedewerkers zorgt ervoor dat alle producten erin staan, sluit het kassasysteem en randapparatuur aan en neemt alles stap voor stap met u door.

Lees meer

MplusKassa

MplusKASSA is een handelsnaam van Bolt.nl BV in Leeuwarden. MplusKASSA is de meest gebruiksvriendelijke en flexibele kassasoftware op de Nederlandse markt. Je kiest en betaalt de functionaliteiten die je nodig hebt, hierdoor betaal je nooit teveel. Doordat MplusKASSA verkocht wordt door gecertificeerde kassa dealers is er altijd een specialist bij je in de buurt die jou kan helpen. MplusKASSA heeft een open API omgeving, hierdoor is het een zeer koppelbaar kassasysteem. Op dit moment zijn er al meer dan 60 gekoppelde apps.

Lees meer
vectron

Vectron

Met het omvangrijke assortiment van stationaire kassasystemen biedt Vectron de juiste uitrusting voor de meest uiteenlopende bedrijfsgroottes en -types. Door talloze interfaces is de gemakkelijke aansluiting van randapparatuur mogelijk, bijv. printers, scanners, kassalades, lezers, distributie-installaties en vele anderen.

Lees meer

CashDesk

CashDesk zorgt voor een efficiënt proces in jouw restaurant of bezorgrestaurant. Je hebt geen technische kennis nodig en kunt binnen 30 minuten aan de slag. De medewerkers van CashDesk hebben veel kennis van de horecabranche en de meeste hebben een horeca achtergrond. CashDesk levert o.a. kassa’s/orderverwerkingssystemen, websites, mobiele apps en KIOSK systemen tegen aantrekkelijke prijzen.

 

Lees meer →