Partners

Volledige keuzevrijheid bij L1NDA. Koppel met een software die bij jouw organisatie past.

Wurcly

Wurcly

Wurcly is een online platform welke werkgever en werknemer gemakkelijk en snel met elkaar verbindt. Of het nu gaat om een eenmalige last-minute dienst, of een structurele werknemer: via de overzichtelijke app kun je met één klik snel, flexibel en betrouwbaar personeel vinden. Wurcly werkt op basis van reviews waarbij zowel werkgever als werknemer elkaar een beoordeling geven na afloop van de dienst. Zo weet je als werkgever altijd waar je aan toe bent en wat je kan verwachten. En het mooiste? Wurcly rekent een tarief van slechts 8% en de medewerker kan geheel kosteloos worden overgenomen. Zo ben je uitermate flexibel in personeelslasten, capaciteit en heb je een ruime keuze in werknemers. Wurcly is als App beschikbaar voor Android, iOS en via de desktop kun je gebruik maken van de WebApp.

Horeca Bastards

Horeca Bastards

Horeca Bastards is één van de snelst groeiende horeca partners in Nederland. Dagelijks zorgen wij met onze Bastards dat wij meerwaarde leveren bij restaurants, cateraars, hotels, events en congreslocaties. Met veel doorgroeimogelijkheden binnen ons organisatie en labels (bijvoorbeeld Sales Bastards) zijn wij de ideale baan tijdens je studie en ver daarna.

Skanna

Skanna

Skanna draagt 100% zorg voor alles omtrent de invullintg van het horecapersoneel dus zaken zoals de juist kleding, het op tijd komen en het vervoer worden ook door Skanna gecontroleerd en geregeld. Ook arbeidsrechtelijk loopt u geen enkel risico: Skanna voldoet aan alle wettelijke en ook aan de geldende CAO verplichtingen. Bij een samenwerking met Skanna ben je verzekerd van ‘Service with a smile!’

TaskHero

TaskHero

Bij TaskHero kunt u snel tijdelijk personeel inhuren voor al uw kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk, retailwerkzaamheden en magazijnwerk. De opdrachten lopen uiteen van het tijdelijk vervangen van een receptioniste en het werken in de bediening tot chocoladegeschenken inpakken en het helpen opbouwen van een evenement. Wij hebben een persoonlijke band met al onze helden, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast krijgen onze helden een horecatraining en kantoorcursus, zodat u verzekerd bent van de juiste basiskennis. Onze helden zijn gewend snel te schakelen en flexibiliteit is hun kracht. Onze Helden ontzorgen jullie graag.

Vriens

Vriens Horeca Service

Vriens Horeca Service is een horeca uitzendbureau met gemotiveerde en representatieve horecatoppers met een passie voor de horeca. Vriens Horeca Service beschikt over een groot aantal horecamedewerkers die graag de handen uit de mouwen steken voor de opdrachtgevers. Voordat het personeel bij opdrachtgevers aan de slag gaan, worden zij intern opgeleid tot echte horecatoppers en leren ze de fijne kneepjes van het vak. Zo staat VHS altijd garant voor getraind horecapersoneel. Samen zorgen ze ervoor dat een feest, receptie of vergadering een geslaagd evenement word!

entropt

entropt

Bij entropt kunt u terecht voor het inhuren van flexibel personeel op festivals, evenementen en andere gelegenheden. Waarom u goed zit bij entropt voor het inhuren van personeel?
– Jarenlange ervaring met het uitzenden van grote aantallen flexibel personeel op festivals en evenementen;
– Wekelijkse horeca- en kassatrainingen;
– Kasverschil garantie;
– Meer dan 2.000 festivals en evenementen gedraaid in 6 jaar tijd;
– Tot 72 uur kosteloos afschalen;
– 24/7 een vast contactpersoon;
– Last-minute aanvragen komen altijd rond!

Horeca Brigade

Horeca Brigade

Horeca Brigade is een groeiend uitzendbureau dat streeft naar kwaliteit, professionaliteit en aandacht. Na de sollicitatie procedure volgt elke medewerker een basistraining en daarnaast organiseert Horeca Brigade regelmatig een cursus, training of proeverij. Ook wordt er met elke nieuwe medewerker samen gewerkt voor een optimale kennismaking en zien wij waar de sterke punten liggen voor een “perfecte” match tussen opdrachtgever en medewerker.

fourparties logo

FourParties

FourParties biedt jonge, ervaren uitzendkrachten aan voor alle soorten horecaklussen. Ze werken samen met Leidse, Amsterdamse en Haagse studenten en andere professionals die geselecteerd worden op enthousiasme, vriendelijkheid en horeca-feeling.

 

smaakmakers compagnie

SmaakMakers Compagnie

De SmaakMakers Compagnie is; Fabrikant van gastvrijheid, smaak en beleving. Met de 3 hospitality bedrijven:  A&F Horeca Uitzendbureau, De Witte Brigade en Best Working Models én Horeca Payroll bedrijf, zijn ze dé one-stop-one-shop partner van vele mooie horecalocaties in Nederland. Alles wat ze doen gaat over mensen en met een gepassioneerd team zijn zij 100% gefocust en gespecialiseerd in hospitality.
Sinds maart 2000 heeft A&F Horeca Uitzendbureau zich ontplooit tot een gezonde organisatie met vele tevreden opdrachtgevers en uitzendkrachten. A&F staat voor Allround en Flexibel. Dit betekent dat alle wensen en behoeften bespreekbaar zijn en zij ze naar alle tevredenheid zullen invullen.