Manage
Work

De nummer 1 horeca personeelsplanner

Probeer L1NDA

De nummer 1 personeelsplanner voor de horeca

Wij geloven dat horeca mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond horeca bedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en uitbetalen van personeel weer simpel en leuk te maken. L1NDA biedt een gebruiksvriendelijke, cloud-based oplossing voor personeelsplanning en urenregistratie die door het plannen weer leuk te maken de bedrijfsefficiëntie verhoogt en de sfeer binnen het team verbetert.

 

Bekijk alle features
#

Hoe L1NDA de personeelsplanning leuker maakt bij Crea Café

L1NDA heeft mijn werk een stuk makkelijker en leuker gemaakt. De horeca personeelsplanner heeft er ook voor gezorgd dat mijn medewerkers veel actiever betrokken zijn bij het rooster. Ook de servicegerichtheid en bereikbaarheid van de L1NDA crew ervaar ik als een groot pluspunt.

#

Thom Leupen

Crea Café

"Medewerkers zijn meer dan ooit zelf actief met de werktijden"

Bekijk L1NDA in 2 minuten

Best gelezen artikelen in de horeca

Probeer L1NDA gratis

Ervaar de voordelen van een horeca personeelsplanner zelf.

Probeer L1NDA 14 dagen gratis & volledig vrijblijvend

Veelgestelde vragen

  • Wanneer kan ik het beste starten met L1NDA?

    Je mag altijd 14 dagen gratis gebruik maken van L1NDA. Tijdens deze 14 dagen helpt L1NDA jou zelf op weg. Daarnaast word je begeleid door één van onze personeelsplanning experts. Zij helpen om je account in te richten, geven je trainingen en begeleiden je gedurende je proefperiode. Onze service is snel en L1NDA is gebruiksvriendelijk. Hierdoor kost het jou weinig tijd om L1NDA te leren kennen en kun je direct aan de slag. De proefperiode start op een maandag of wanneer het jou uit komt.

  • Hoe overtuig ik mijn team om met een horeca personeelsplanner te werken?

    Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Zij neemt jou en je team veel werk uit handen, bundelt alle communicatie op één plek en geeft inzicht in het rooster en de bijhorende belangrijke zaken. L1NDA stimuleert daarnaast de betrokkenheid en zelfredzaamheid van je team. Medewerkers kunnen nu op één plek doorgeven wanneer ze beschikbaar zijn om te werken, vervanging zoeken voor een dienst en hun gewerkte tijden doorgeven. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van je medewerkers en een tip op de verjaardag van een collega zorgen voor een betere sfeer in het team. Tot slot biedt L1NDA gratis trainingen en begeleiding aan voor jou én je team.

  • Wat kost de L1NDA horeca personeelsplanner?

    Je betaalt €4,- per ingeroosterde medewerker per maand. Wanneer je bijvoorbeeld 50 man personeel hebt, maar je roostert er maar 30 in dan betaal je die maand alleen voor de ingeroosterde 30 medewerkers. Als je in de winter dicht bent en geen mensen inroostert, betaal je dus ook niet voor L1NDA. We rekenen geen start-, installatie-, service- of consultancykosten. Wil je gebruikmaken van een koppeling met een kassa-, loonadministratie-, kloksysteem of payrollorganisatie? Dan betaal je €10,- per koppeling per filiaal. Wij sturen maandelijks een factuur aan de hand van het door jou ingeroosterde aantal medewerkers voor die maand, plus de eventuele kosten voor een koppeling.