L1NDA Flex Marktplaats

Ziek- en piekmomenten, onverwachte wijzigingen in het rooster of een druk seizoen? Bied via de Flex Marktplaats met één klik op de knop je openstaande diensten aan bij duizenden horecaprofessionals. Eenvoudig vanuit je L1NDA personeelsplanning.

Probeer L1NDA

Volledig vrijblijvend

Zo werkt de L1NDA Flex Marktplaats

Dienst uitvragen

Vraag vanuit je rooster met 1 klik je dienst uit bij 10 uitzendbureaus tegelijk.

Uurtarief

Jij bepaalt zelf het uurtarief op basis van functie en type dienst.

De beste match

Kies zelf de beste kandidaat voor jouw zaak, of laat L1NDA kiezen.

1 factuur

Reken eenvoudig af met 1 maandfactuur. L1NDA regelt de rest.

Altijd advies

Ons supportteam helpt je graag bij je uitvraag en geeft indien gewenst advies.  

Een betrouwbaar partnernetwerk


Op onze Flex Marktplaats zijn meerdere externe partners aangesloten. Jij houdt altijd de vrijheid om te werken met een partner naar keuze. Door jouw dienst aan te bieden aan meerdere partners vergroot je de kans dat deze wordt opgevuld met een flexwerker die bij jouw zaak past.

Advies op het gebied van flexwerk

 

Onze flex-specialisten staan graag voor jou klaar met advies. Door ons inzicht in vraag en aanbod weten we precies hoe ver van te voren en voor welk tarief je diensten het beste kunt uitvragen.

Alles op één plek

 

Voor jou blijft alles op één plek: het online plannen van je vaste personeel, het uitzetten van je openstaande diensten bij flexwerkers en de facturatie. Wij regelen het contact met de externe partijen.

All-in

Geen verborgen kosten

 • Bepaal je eigen uurtarief (v.a €16,- p.u)
 • Je vaste en flexpersoneel in 1 rooster
 • Geen start-, installatie- en servicekosten
 • Betaal enkel voor de gewerkte uren
Probeer L1NDA enkel in combinatie met de personeelsplanner
#

> 40K

flexwerkers staan
voor jou klaar

Aan te vullen met

#

€4,-

per medewerker
per maand

L1NDA Personeelsplanner

Dankzij de personeelsplanning software merk jij gaten in het rooster snel op en kun je deze voortijdig opvullen met vast of flexibel personeel. Vooruit plannen is zo een fluitje van een cent. Dit scheelt je tijd en stress.

 

Lees meer over onze personeelsplanner

Start vandaag nog met L1NDA

Zie in één oogopslag je vaste en flexpersoneel. Bied openstaande diensten aan bij duizenden flexwerkers van onze partners. Eenvoudig vanuit je L1NDA werkrooster.

Probeer L1NDA Volledig vrijblijvend

Veelgestelde vragen

 • Is de L1NDA Flex Marktplaats ook los te gebruiken?

  Nee, de Flex Marktplaats is een extra service van onze planning software. Om gebruik te maken van de Flex Marktplaats heb je een L1NDA-account nodig. Ook hierbij geldt uiteraard dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt.

 • Wat voor flexwerkers kan ik uitvragen?

  Vanuit je L1NDA-rooster kun je eenvoudig uit elke laag een dienst uitvragen. In de meeste gevallen zijn dit diensten uit de keuken (zelfstandig werkend kok, hulpkok, afwasser), bar (barpersoneel, runners) en bediening (bedieningspersoneel). Heb je aparte wensen of andere functieprofielen? Ook dan helpen we je graag verder!

 • Worden al mijn uitgevraagde diensten gegarandeerd ingevuld?

  Samen met onze partners doen wij ons uiterste best om al jouw diensten te vervullen. Echter kunnen wij niets garanderen. Wij geven je wel altijd 48 uur van tevoren een update!

 • Hoe ver van tevoren kan ik een dienst uitvragen?

  Wij adviseren je om een week van tevoren een dienst uit te vragen, zodat flexmedewerkers voldoende tijd hebben om te reageren. Wij zijn een digitaal en open platform, dus ook voor spoedaanvragen kun je bij ons terecht. Wij doen dan onze uiterste best om je dienst te vervullen.

 • Wat kost de Flex Marktplaats?

  Heb je een L1NDA-account, dan is het gebruik van de Flex Marktplaats gratis en geheel vrijblijvend. Je betaalt wel voor het inzetten van een flexwerker. Een flexwerker inhuren kan al vanaf €16,- bruto per uur exclusief BTW. Doordat wij werken met verschillende partners kunnen we kijken voor welk tarief jij een geschikte medewerker kunt uitvragen. Uiteraard heeft dit ook te maken met marktwerking: aantal uitvragen, evenementen, het weer, etc. Jij geeft zelf aan wat je maximale uurtarief is. Dit bedrag is een inclusief prijs. Dit betekent dat er geen extra kosten bijkomen.