Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

op maat ingesteld werkrooster

Op maat ingesteld werkrooster

Ieder werkrooster binnen jouw bedrijf kan in L1NDA op maat ingesteld worden. Jij bepaalt welke afdelingen en type functies je verwerkt in je werkrooster. Daarnaast kun je denken aan wel of niet pauze registreren en het bijhouden van maaltijden. De werkroosters bevatten zo alle informatie die jij belangrijk vindt om op te slaan.
urenregistratie

Urenregistratie

Het geplande rooster wordt aangepast naar het daadwerkelijke gewerkte rooster. De urenregistratie is inclusief alle improductieve uren (ziekte en verlof), dienstdagen en genuttigde maaltijden. De urenregistratie kan ingesteld/uitgebreid worden zoals jij wilt. Indien gewenst, kunnen werktijden automatisch bijgewerkt worden door een koppeling met jouw kassa- of tijdregistratiesysteem. De urenregistratie is voor iedere gewenste periode opvraagbaar en te downloaden voor Excel of direct door te sturen naar je verloningssoftware.
statistieken tijdens het roosteren

Statistieken tijdens het roosteren

Tijdens het plannen of registreren van je rooster krijg je up-to-date inzicht in jouw belangrijkste bedrijfscijfers: van uren en loonkosten tot omzet, percentage loonkosten/omzet en arbeidsproductiviteit. In te zien als weektotaal, dagtotaal en afdelingsniveau. Heb inzicht in statistieken voor zowel je afgelopen, als aankomende en geplande roosters. 
inzicht in loonkosten per dienst

Inzicht in loonkosten per dienst

In L1NDA zie je de loonkosten van medewerkers per dienst. Als je een medewerker wilt toewijzen aan een dienst, zie je per medewerker precies hoeveel de dienst zal gaan kosten. Een paar keer een kostenbewuste keuze maken, scheelt al snel honderden euro’s op maandbasis.
inzicht in plus- en minuren

Overzicht in plus- en minuren

L1NDA geeft direct een overzicht in plus- en minuren, zelfs uitgedrukt in loonkosten. Tijdens het roosteren krijg je voor medewerkers met een vast aantal urencontract te zien hoeveel ze boven/onder hun contract zijn ingepland. De plus- en minuren zijn per medewerker en per team inzichtelijk. Per dag, week, maand, kwartaal en jaar opvraagbaar.

Alle personeelsgegevens in de cloud

Upload alle belangrijke personeelsgegevens, zoals contracten, overeenkomsten en loonstrookjes, in de cloud. Op deze manier is alles centraal beschikbaar en veilig opgeslagen, van je oude en actieve personeel. Een medewerker kan zijn eigen documenten inzien en downloaden. 

Alles op één plek

Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun rooster, beschikbaarheid en contactgegevens van collega’s via hun mobiele app of computer. Het werkrooster kan worden gesynchroniseerd met hun persoonlijke kalender. Je medewerkers kunnen achteraf zelf hun gewerkte uren en pauze(s) registreren. Zo hebben zij altijd inzicht in hun gewerkte uren en vakantiesaldo.

Actief bij het maken van het rooster

Medewerkers geven zelfstandig door wanneer ze beschikbaar zijn en hoeveel diensten zij willen werken. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd doorgeven van roosterwensen. Als je iemand wil inroosteren zie je precies hoeveel diensten deze medewerker wil werken in die week. Doordat je in L1NDA jouw beleid kunt instellen zorg je dat je altijd genoeg personeel beschikbaar hebt om je rooster rond te krijgen.

Uitgebreide rapportages

Door de uitgebreide rapportages krijg je een goed beeld van de verdeling en totstandkoming van je kosten en omzetten. Deze rapportages kun je per dag, weekdag, week of maand bekijken. Extra handig voor het overzicht: bekijk deze cijfers gesplitst op personeel, roosters, dienstsoort, contractsoort, filiaal, etc. Je kunt controleren hoe roosters gemaakt worden door het verschil op te vragen tussen je standaardrooster, je geplande rooster en het daadwerkelijke gerealiseerde rooster.

Verlof- en verzuimregistratie

De verlof- en verzuimdagen worden bijgehouden naast je rooster. Je kunt ver vooruit je verlofplanning maken. Je hebt altijd inzicht in het verlofsaldo van medewerkers. Wanneer je een verlofaanvraag goedkeurt wordt de medewerker hierover gemaild.

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen