Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

Inzicht in verlofsaldo

Met L1NDA heb je altijd inzicht in de opgenomen en opgespaarde vakantie-uren van je medewerkers. L1NDA kan een splitsing maken tussen wettelijke en bovenwettelijke vakantiedagen. Ook kan er rekening gehouden worden met verjaring van vakantie-uren. L1NDA geeft direct het verlofsaldo aan in uren/dagen en zelfs uitgedrukt in loonkosten. Je kan er voor kiezen dat een medewerker inzicht heeft in zijn eigen verlofsaldo.
inzicht in plus- en minuren

Overzicht in plus- en minuren

L1NDA geeft direct een overzicht in plus- en minuren, zelfs uitgedrukt in loonkosten. Tijdens het roosteren krijg je voor medewerkers met een vast aantal urencontract te zien hoeveel ze boven/onder hun contract zijn ingepland. De plus- en minuren zijn per medewerker en per team inzichtelijk. Per dag, week, maand, kwartaal en jaar opvraagbaar.

Verlof- en verzuimregistratie

De verlof- en verzuimdagen worden bijgehouden naast je rooster. Je kunt ver vooruit je verlofplanning maken. Je hebt altijd inzicht in het verlofsaldo van medewerkers. Wanneer je een verlofaanvraag goedkeurt wordt de medewerker hierover gemaild.
urenregistratie

Urenregistratie

Het geplande rooster wordt aangepast naar het daadwerkelijke gewerkte rooster. De urenregistratie is inclusief alle improductieve uren (ziekte en verlof), dienstdagen en genuttigde maaltijden. De urenregistratie kan ingesteld/uitgebreid worden zoals jij wilt. Indien gewenst, kunnen werktijden automatisch bijgewerkt worden door een koppeling met jouw kassa- of tijdregistratiesysteem. De urenregistratie is voor iedere gewenste periode opvraagbaar en te downloaden voor Excel of direct door te sturen naar je verloningssoftware.

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen