Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

inzicht in loonkosten per dienst

Inzicht in loonkosten per dienst

In L1NDA zie je de loonkosten van medewerkers per dienst. Als je een medewerker wilt toewijzen aan een dienst, zie je per medewerker precies hoeveel de dienst zal gaan kosten. Een paar keer een kostenbewuste keuze maken, scheelt al snel honderden euro’s op maandbasis.
statistieken tijdens het roosteren

Statistieken tijdens het roosteren

Tijdens het plannen of registreren van je rooster krijg je up-to-date inzicht in jouw belangrijkste bedrijfscijfers: van uren en loonkosten tot omzet, percentage loonkosten/omzet en arbeidsproductiviteit. In te zien als weektotaal, dagtotaal en afdelingsniveau. Heb inzicht in statistieken voor zowel je afgelopen, als aankomende en geplande roosters. 

Uitgebreide rapportages

Door de uitgebreide rapportages krijg je een goed beeld van de verdeling en totstandkoming van je kosten en omzetten. Deze rapportages kun je per dag, weekdag, week of maand bekijken. Extra handig voor het overzicht: bekijk deze cijfers gesplitst op personeel, roosters, dienstsoort, contractsoort, filiaal, etc. Je kunt controleren hoe roosters gemaakt worden door het verschil op te vragen tussen je standaardrooster, je geplande rooster en het daadwerkelijke gerealiseerde rooster.

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen