Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

Standaard roosters

In L1NDA kan je meerdere soorten standaard roosters aanmaken, bijvoorbeeld voor het hoog- en laagseizoen. Wanneer je een standaard rooster hebt aangemaakt kun je deze kopiëren naar meerdere weken tegelijk. Je kunt ook een meerdere weken standaard rooster aanmaken zoals een tweewekelijks rooster of verschillende dag standaard roosters. Dit bespaart je veel tijd.

Rooster plannen & publiceren

In L1NDA kun je een rooster maken zonder dat deze direct voor je personeel zichtbaar is. Dan kan jij rekening houden met de beschikbaarheid en goedgekeurde vakanties die jij vooraf al met specifieke regels onder controle houdt. Als het rooster af is kun je deze publiceren. Het rooster wordt dan voor de medewerkers in L1NDA zichtbaar gemaakt. L1NDA stuurt jouw medewerkers een persoonlijk mailtje met hun aankomende diensten. Alle roosterwijzigingen die je daarna maakt worden automatisch naar de betrokkenen gemaild.  

Verschillende roosterweergaves

L1NDA heeft zeven verschillende roosterweergaves. Zo heb je een roosterweergave per dag met tijdsbalken, een weekoverzicht en een roosterweergave met de vakantieplanning per maand. Je kunt het rooster ook per medewerker of afdeling scheiden om de gewerkte uren te controleren. Alle roosterweergaves zijn te downloaden in Excel.
op maat ingesteld werkrooster

Op maat ingesteld werkrooster

Ieder werkrooster binnen jouw bedrijf kan in L1NDA op maat ingesteld worden. Jij bepaalt welke afdelingen en type functies je verwerkt in je werkrooster. Daarnaast kun je denken aan wel of niet pauze registreren en het bijhouden van maaltijden. De werkroosters bevatten zo alle informatie die jij belangrijk vindt om op te slaan.

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen