Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

Import van personeelsgegevens

Ook wanneer je geen gebruik maakt van een koppeling, kun je eenvoudig al je personeelsgegevens in L1NDA importeren. Wanneer je start met L1NDA vragen wij je om een Excel bestand aan te leveren met de belangrijkste informatie. Wij zorgen dat dit direct in L1NDA geïmporteerd wordt zodat jij direct aan de slag kunt.

CAO-regels en toeslagen

Je kunt CAO-regels instellen waarbij medewerkers tussen bepaalde werktijden of op bepaalde dagen een percentage opslag ontvangen. Daarnaast kun je instellen dat op feestdagen of bepaalde diensten een percentage aan uren wordt opgeteld.  

Contractbeheer

L1NDA helpt je met je contractbeheer. In L1NDA houd je eenvoudig alle contacthistorie en veranderingen bij. Als je wilt ontvang je herinneringen per mail wanneer een contract afloopt, bijvoorbeeld 90, 40 of 14 dagen van tevoren. 

Alle personeelsgegevens in de cloud

Upload alle belangrijke personeelsgegevens, zoals contracten, overeenkomsten en loonstrookjes, in de cloud. Op deze manier is alles centraal beschikbaar en veilig opgeslagen, van je oude en actieve personeel. Een medewerker kan zijn eigen documenten inzien en downloaden. 

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen