Standaard onderdeel van L1NDA

Met verschillende features is L1NDA één van de meest complete oplossingen voor personeelsplanning en urenregistratie. De meest handige features hebben wij gebundeld in één gebruiksvriendelijk systeem.

De 6 meest gebruikte features

Ruilverzoeken

In L1NDA kunnen medewerkers ruilverzoeken doen en zo eenvoudig één of meerdere collega’s vragen om een dienst over te nemen. De nog beschikbare medewerkers ontvangen een mail waarin ze kunnen aangeven of ze die dienst wel, liever niet of niet kunnen werken. De planner wordt door L1NDA om goedkeuring gevraagd als er een dienstruil is gevonden. Als je wilt kan het ook direct in het rooster verwerkt worden.

Alles op één plek

Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun rooster, beschikbaarheid en contactgegevens van collega’s via hun mobiele app of computer. Het werkrooster kan worden gesynchroniseerd met hun persoonlijke kalender. Je medewerkers kunnen achteraf zelf hun gewerkte uren en pauze(s) registreren. Zo hebben zij altijd inzicht in hun gewerkte uren en vakantiesaldo.

Actief bij het maken van het rooster

Medewerkers geven zelfstandig door wanneer ze beschikbaar zijn en hoeveel diensten zij willen werken. Ze zijn zelf verantwoordelijk voor het op tijd doorgeven van roosterwensen. Als je iemand wil inroosteren zie je precies hoeveel diensten deze medewerker wil werken in die week. Doordat je in L1NDA jouw beleid kunt instellen zorg je dat je altijd genoeg personeel beschikbaar hebt om je rooster rond te krijgen.

Bekijk alle features

Want er zijn er nog veel meer

Start nu

Probeer L1NDA zelf

  • Betaal alleen wat je gebruikt
  • Geen opstart- of aansluitkosten
  • Geen consultancy en servicekosten
  • Start direct of wanneer het jou uitkomt
Probeer L1nda gratis Volledig vrijblijvend & geen creditcard nodig
#

14

dagen gratis testen