• 10 januari 2020
  • Elena Stoyanova
  • Leestijd 4 min.
Features en updates

Vul openstaande diensten met L1NDA’s nieuwe oplossing

Al twaalf jaar lang is L1NDA Planner dé personeelsplanner voor meer dan tweeduizend bedrijven in Nederland. Met meer dan twee miljoen ingeplande uren per maand, zien we uit eerste hand dat Planner de sleutel is tot overzichtelijk en succesvol bedrijfs- en teammanagement (link to article).  

We zien ook dat personeelstekorten een dringend en toenemend probleem zijn. We kennen allemaal het klassieke verhaal: een tekort aan personeel én een druk weekend voor de boeg. Dit lossen wij voor je op.

Planner en Connect 

Met veel vreugde lanceren we de L1NDA Planner & Connect integratie, waarmee jij je flexibele team kan uitbreiden door openstaande diensten aan te bieden en vaardige horecawerkers aan te nemen wanneer je ze nodig hebt. Direct vanuit L1NDA Planner.

L1NDA Connect is een transparante marktplaats die bedrijven en werkzoekenden met elkaar verbindt. Met de gecombineerde krachten van L1NDA’s tools worden de vele aspecten van horecawerk—van het samenstellen en plannen tot het managen van je team—een sociale en zorgeloze ervaring voor zowel bedrijfsmanagers als werkers.

Ga aan de slag

Bekijk de introductie tutorial over de Planner & Connect integratie. Je leert hoe je een dienst aanbiedt op Connect vanuit Planner, hoe je sollicitanten kan bekijken en aannemen, en meer. 

Hieronder vind je een paar handige en leerzame links:

 

De L1NDA Planner & Connect integratie is op het moment beschikbaar in Amsterdam. We hebben plannen om snel naar andere gebieden uit te breiden. Voel je vrij om contact op te nemen met Support via support@l1nda.nl of telefoon 020 752 6690. We kunnen niet wachten tot je gebruikmaakt van L1NDA’s nieuwe oplossing—happy planning! 

Vul je open dienst in
slechts een paar klikken!

Je eerste sollicitant is een paar keer klikken van je verwijderd.
Log in op L1NDA Planner en bied direct diensten aan op Connect.

Log in op Planner

 

Over de auteur

Elena Stoyanova

I'm Elena and I love combining my passion for content, marketing, and the hospitality world all in one. Together with L1NDA, I hope to bring more knowledge to hospitality entrepreneurs and workers alike so we can focus on what matters most - people!

Anderen lazen ook