L1NDA op de strand- en terrasbeurs

Donderdag 13 november 2014 heeft een deel van het L1NDA team de Strand- en Terrasbeurs bezocht. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door Strand Nederland. Leveranciers die zich richten op strandtenthouders zien en spreken hun (potentiële) klanten hier aan en kunnen hen direct de nieuwste ontwikkelingen laten zien, proeven en/of voelen.

L1NDA heeft veel klanten aan de kust en we zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig wat er speelt binnen onze branche. Het was dus een dag waarin we veel contacten hebben weten te leggen die niet alleen ons, maar ook onze klanten kunnen helpen. Denk daarbij aan bedrijven die met ons willen koppelen bijvoorbeeld. Ook spraken we bedrijven die wij kunnen helpen met ons systeem en die interesse hadden  om met ons te gaan draaien.

Tot slot hebben wij ons tegoed mogen doen aan heerlijke hapjes en drankjes van diverse leveranciers.  Wij moeten namelijk onze horeca ook kunnen proeven natuurlijk!

Meer foto’s van op de beurs willen zien? Kijk op onze Instagram en Pinterest!

Extra L1NDA versterking: Wij stellen Melissa aan je voor!

Melissa Inderdjiet | Stagiair online marketing

Hallo iedereen!

Mijn naam is Melissa en ik studeer de opleiding media, informatie en communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn tweede jaar en specialiseer me in mediamarketing. Verder ben ik graag bezig met cijfers en houd ervan als zaken nauwkeurig en zorgvuldig worden afgehandeld. Ik heb voor L1NDA gekozen omdat het een persoonlijk en ondernemend bedrijf is. Ze bieden mij de mogelijkheid om mezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen.

Tijdens mijn stage ga ik het team van L1NDA ondersteunen. Als nummer één horecaplanner van Nederland maakt L1NDA goed gebruik van nieuwe ontwikkelingen zoals de digitalisering en staat de klant centraal. Als stagiair online marketing ondersteun ik de front-office, voer administratieve taken uit en beheer ik online campagnes.

Tot slot houd ik van sporten, maar tegelijk ook van veel eten! Ik ben dol op reizen en ben daarom ook van plan om na mijn opleiding een jaartje er tussenuit te gaan om de wereld te ontdekken.

L1NDA Nmbrs Partner Dag

Dinsdag 13 mei vond de NMBRS® & L1NDA Partner Dag plaats! NMBRS® is één van de salarisadministratie bedrijven met wie L1NDA een koppeling heeft. Deze koppeling houdt in dat de personeelsgegevens met een paar klikken van NMBRS® in L1NDA worden gezet. De gewerkte uren die je in L1NDA registreert worden ook weer met één klik verzonden naar NMBRS®.

Het was een geslaagde dag met verschillende klanten van beide partijen. Van accountantskantoren, tot horeca ondernemers en planners, een divers deelnemersveld met verschillende invalshoeken. De (mede) oprichters van NMBRS® en L1NDA, respectievelijk Michiel Chevalier en Nicolaas Heyning, vertelden over hun bedrijven, waarbij ook de koppeling in de praktijk werd gedemonstreerd. De gasten stelden ondertussen scherpe vragen en zo ontstond voer voor de borrel. Deze borrel werd vooraf gegaan door een verhaal van een gebruiker van de koppeling van NMBRS® en L1NDA. Niels Stek, manager van twee filialen van Doppio Espresso vertelde hier over zijn goede ervaringen.

Tijdens de borrel werd alles in kleine, wisselende groepjes besproken. Nicolaas, Michiel en medewerkers van beide bedrijven waren uiteraard van de partij. Vragen konden direct beantwoord worden maar zeker ook de gesprekken tussen diverse (toekomstige) klanten boden een mooi inzicht in wat er speelt. Het was een geslaagde dag voor alle aanwezigen. We zullen je op de hoogte houden over toekomstige partnerdagen, dit smaakt naar meer! 

Meer informatie over onze software koppelingen vind je op deze L1NDA koppelingen pagina!

Horecava 2014

L1NDA op de Horecava!
Het was weer knallen geblazen op de jaarlijkse Horecava. De tweede week van januari komt de horeca uit alle hoeken van het land naar de Amsterdam RAI om het nieuwe jaar in te luiden. En de sfeer zat er goed in!

Dit jaar stond L1NDA op een nieuwe plek, waar we ons direct thuis voelden. We waren beter vindbaar en hadden het daardoor extra druk. De L1NDA folders vlogen dankzij het enthousiaste L1NDA team de arme bezoekers om de oren en we waren overweldigd door de belangstelling in L1NDA. We spraken veel potentiële klanten, de ondernemers die de werkroosters nog met Excel en papier maken. Ook kwamen genoeg klanten om de hoek kijken, waarmee we de nieuwste ontwikkelingen en tips bespraken. Het is altijd goed om de klanten face to face te spreken, want je spreekt elkaar veel over telefoon.

Tenslotte spreken we altijd graag onze partners. Je merkt dat deze horeca leveranciers druk op zoek zijn naar innovativiteit en het ‘ontzorgen van hun klant’. Bijvoorbeeld door saaie tijdrovende taken bij de horeca ondernemer uit handen te nemen met automatisering. Daarom koppelen wij ons product het liefst met zo veel mogelijk payrollers, loonadministratiekantoren, kassasystemen en kloksystemen.

De Horecava was ook het moment waarop wij met trots onze nieuwe productvideo lanceerden, gemaakt in samenwerking met animatiebedrijf Animotus en scriptschrijver Bas van der Paardt.

Mede-oprichter Nicolaas dook even onder tafel om een Horecava special interview te geven aan Z24 over het ontstaan van L1NDA.

Wij kunnen met veel plezier op een succesvolle beurs terugkijken. Maar dit hadden wij nooit gekund zonder onze fantastische dames en heren die vol energie de bezoeker met L1NDA liet kennismaken.

L1NDA bedankt iedereen die heeft meegedaan! Dit zijn Nikki Christiaens, Bob Bouwhuis, Abel Smits, Femke Meeuwes, Lonneke Lammers, Lilian Kalkman, Brita Kortz, Anabel Boers, Onno Venker, Jeroen Bakker, Nicolaas Heyning en Wouter Suren.

Bezoek bekijk de L1NDA foto’s op Facebook

Deze week is L1NDA op bezoek bij..


Juice & Salad Café en spreekt met eigenaar Nick Pals

Sinds een jaar is Amsterdam trotse bezitter van de gezondste bar van Nederland: Juice & Salad Café. Op een mooie plek aan de Vijzelstraat worden buurtbewoners, toeristen en de kantoren van een grote diversiteit aan sappen, smoothies, yoghurts, lunchsalades en maaltijdsalades voorzien. Deze worden à-la-minute voor de klanten bereid en bevatten verse, onbewerkte en veelal biologische ingrediënten. Érg lekker, en gezond!

“Verse, onbewerkte en veelal biologische ingrediënten!”

Elk product wordt vernoemd naar de afkomst van de ingrediënten: een Europese salade, Oriëntaalse sandwich of toch liever een Afrikaans sapje, alles is mogelijk! En voor wie toch geen keuze kan maken uit al het lekkers is het ook mogelijk om zelf, op basis van de ruime selectie aan groenten, fruit en toppings, een sapje of salade samen te stellen. Geniet van je ontbijt, lunch of maaltijd in het sfeervolle Juice & Salad Café, take it away of bestel je favoriete maaltijd online en laat het bezorgen. Op dit moment kan je alleen nog van Juice & Salad Café genieten in hartje Amsterdam maar de wens is om dit gezonde en lekkere concept in de toekomst uit te breiden!

“Wens om het concept in de toekomst uit te breiden!”

Twee maanden na de opening van Juice & Salad Café in 2012, werd L1NDA in het bedrijf geïntroduceerd. Eigenaar Nick Pals was door eigen horeca-ervaring al bekend met het systeem en besloot, na vergelijking met andere soortgelijke systemen, in zee te gaan met L1NDA. Het was niet noodzakelijk om gelijk met L1NDA te beginnen maar omdat het concept mogelijk in de toekomst uitgebreid zal worden was dit een goede manier om L1NDA vanaf het begin in het bedrijf te integreren.

“Ik ken L1NDA zowel van de ontvangende als de sturende kant!”

De komst van L1NDA heeft verschillende voordelen met zich meegebracht. Zo wordt er duidelijk gecommuniceerd met de medewerkers en zijn zij zelf verantwoordelijk voor het opgeven van de beschikbaarheid en onbeschikbaarheid. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht waardoor het roosteren gemakkelijker wordt en minder tijd kost. Er is bewust gekozen om met zowel beschikbaarheid als onbeschikbaarheid te werken omdat op deze manier een soort ranking ontstaat. Groen zijn hierin de medewerkers die aangeven graag te willen werken, rood zijn de medewerkers die onbeschikbaar zijn en ‘grijs’ zijn de medewerkers die niks hebben opgegeven dus niet graag willen werken maar ook niet onbeschikbaar zijn. Met deze ranking is het erg makkelijk om medewerkers in te plannen.

“Door de ranking die ontstaat is het gemakkelijk plannen!

Zowel Nick als zijn zusje Tess werken met L1NDA. Was het aan het begin Nick die veelal met L1NDA werkte, op dit moment verzorgt Tess het roosteren. De medewerkers van Juice & Salad Café zijn ook tevreden met L1NDA, het is duidelijk en gebruiksvriendelijk om mee te werken
.