L1NDA is online personeelssoftware (planning en urenregistratie), gemaakt voor mensen. Door plannen weer leuk te maken zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ze creëert een betere sfeer binnen het team.

Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Het idee voor L1NDA is in 2009 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning.

De voordelen van L1NDA op een rij:

1. Simpel

Maak een einde aan ingewikkeld

L1NDA moet door iedereen te gebruiken zijn, ook als men minder handig is met een computer. Door nauw contact te onderhouden met onze klanten weten we het ontwerp van bestaande en nieuwe functionaliteiten zo te maken dat ze aan deze standaard voldoen.
Het vullen van een rooster gaat door middel van een muisklik, L1NDA mailt automatisch de betrokkenen voor hun diensten en bij iedere handeling vertelt L1NDA de gebruiker wat ze gaat doen. Zo wordt het plannen van personeel weer leuk.

2. Efficiënt

Verpruts geen tijd meer met Excel

Met L1NDA heeft het personeel altijd en overal toegang tot de roosters. U wordt dus niet meer lastig gevallen met vragen over het rooster, dienstwijzigingen of voor het telefoonnummer van een collega.
Als u het rooster heeft gemaakt, verzorgt L1NDA automatisch de communicatie rond de laatste diensten of wijzigingen. Het personeel krijgt een persoonlijke email of SMS met de tijden, type dienst en eventuele opmerkingen.
Ten slotte kan het personeel zelf via L1NDA doorgeven wanneer men wel of niet kan werken. Dit scheelt u een sms'jes, emails, briefjes achter de bar en verzoeken tijdens het werk. Op het moment dat u de roosters maakt ziet u direct wie er wel of niet beschikbaar is. Dit kan zorgen voor een tijdsbesparing van wel 75%..

Het is extreem belangrijk dat men binnen de onderneming bewust is wat het geplande personeel kost. L1NDA helpt op deze manier bij het maken van de juiste afwegingen voor een optimaal renderende teamsamenstelling, wat kan leiden tot een besparing op de personeelskosten van 5%

3. Persoonlijk

Creëer een betere sfeer binnen het team

L1NDA vindt het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met haar klanten. Daarom krijgt de klant een vast contactpersoon. Deze maakt een op maat gemaakte account, geeft een telefonische training en onderhoudt de relatie.

Door L1NDA te presenteren als een online assistent wordt ze snel geaccepteerd op de werkvloer. Persoonlijke berichtgeving, rekening houden met de beschikbaarheid van de medewerkers en een tip op de verjaardag van collega zorgen voor een betere sfeer binnen het team. Dit ziet men terug in verhoogde collegialiteit, betrokkenheid en gastvrijheid.