Over ons

Het idee voor L1NDA is ontstaan bij het Crea Café in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkt hier al jaren als beheerder en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. In samenwerking met zijn baas hebben we een oplossing ontworpen die perfect aansluit op het gebruik in een kroeg, restaurant of hotel.

Wie is L1NDA?

 • Wouter Suren | Oprichter en eigenaar, Management, Marketing, Administratie

  Ik heb de IT opleiding Kunstmatige Intelligentie op de UvA afgerond in 2007. Samen met Nicolaas heb ik toen L1NDA opgericht. Alhoewel ik veel voor L1NDA geprogrammeerd heb ben ik nu vooral bezig met Sales en het financiele gedeelte. Het mooist vind ik van L1NDA dat de ondernemer zoveel inzicht krijgt in zijn bedrijf. Ik ben gek op cijfers en geloof heel erg in meten is weten. Verder zet ik me veel in aan de support kant, help ik graag onze klanten een stap verder. Ik heb 10 jaar in de horeca gewerkt, waaronder in het CREA Cafe in Amsterdam en de Coffee Company. Ik vind het een mooie kans dat ik op deze manier iets voor de horeca terug kan doen.

  Naast L1NDA ben ik muzikant in een jazz band en probeer ik hier en daar wat te sporten, met wisselend resultaat. Verder lees ik graag een boek en vind ik het heerlijk om op reis te zijn.

  Wouter op LinkedIn

 • Nicolaas Heyning | Oprichter en eigenaar, Management, New Business Development, Ontwikkelaar

  Ik heb Wouter leren kennen tijdens de studie Kunstmatige Intelligentie aan de UvA. Ik was al enkele jaren actief als freelance programmeur toen Wouter met het idee kwam voor een online roosteroplossing voor de horeca. De eenvoud en doeltreffendheid van een online tool voor het maken van werkroosters en urenregistratie maakte mij direct enthousiast. 3 jaar later is het idee inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf.
  De laatste tijd focus ik me voornamelijk op de technische kant van L1NDA.

  Het leuke aan dit werk is de afwisseling tussen klantcontact, management en programmeer uitdagingen.

  Nicolaas op LinkedIn

 • Nikki Christiaens | Sales & Account Manager

  Mijn naam is Nikki en ik ben werkzaam als Sales/Account Manager bij L1NDA.
  In deze functie ondersteun ik de horecaondernemingen door het inrichten van accounts en geef alle training en begeleiding waar nodig.

  De horeca is voor mij niet onbekend, zelf heb ik hier veel in gewerkt tijdens mijn studie Communicatie en ik bezoek het ook graag. L1NDA is voor mij een oplossing , een makkelijk systeem waar iedereen mee kan werken en waarmee plannen absoluut niet ingewikkeld hoeft te zijn. Zelf ben ik dol op lekker eten! Ik vind het daarom heerlijk om te koken, maar verken ook graag goede restaurants. Verder geniet ik van heerlijk weer en zodra het zonnetje schijnt vind je mij buiten.

  Nikki op LinkedIn

 • Jeroen Bakker | IT-architect, Ontwikkelaar

  Hi, mijn naam is Jeroen en ben ontwikkelaar bij L1NDA. Het is mijn taak om te zorgen dat de website blijft draaien en dat er nieuwe features geimplementeerd worden. Dit is een hele uitdaging, vooral omdat veel klanten gebruik maken van onze diensten en de dienstverlening hoog in ons vaandel staat. Ook hebben we nog veel leuke ideeen om L1NDA nog beter te maken.

  Na mijn studie informatie technologie ben ik altijd blijven zoeken naar technische uitdagingen. Eerst was dat Object Orientatie, maar al snel werd het internet technologie, architectuur en computer graphics.

  Naast mijn werk ben ik een bezige bij. Hardlopen, piano spelen, skaten en animatie films maken. Uitrusten doe ik dan meestal met een etentje of op vakantie. Lekker met de rugzak en een vliegticket een land verkennen. Het blijft de beste manier om te reizen.

  Jeroen op LinkedIn

 • Onno Venker | Front-end ontwikkelaar

  Geboren in Noord-Brabant, gewoont in Zutphen en ik leef in Amsterdam. Mijn naam Onno Venker.

  Samen met het fantastische team is het mijn taak om l1nda nog mooier, efficienter en makkelijker te maken. Ik richt mij bij L1nda op de front-end zaken, alles wat met kleurtjes, vormpjes en bewegingen te maken heeft valt onder mijn verantwoordelijkheid.

  Door de ervaring die ik heb opgedaan en op doe met mijn eigen Webdevelopment bedrijf stelt het mij in staat om nog beter in te spelen op de behoefte van de klant en het bedrijf. Want de vraag, hoe kunnen wij -nog beter- de behoefte van de klant beantwoorden zonder dat de vraag wordt gesteld? is voor mij een van de grootste drijfveren!

  Naast L1nda ben ik een verfent muziek liefhebber, muziek is voor mij de brandstof van de dag. Van house tot klassiek.

  Onno op LinkedIn

 • Abel Smits | Junior Account Manager

  Hoi allemaal! Mijn naam is Abel en ik ben 24 jaar. Ik kom uit Den Haag maar woon nu al zes jaar in Utrecht. Ik ben anderhalve maand in dienst bij L1NDA ter ondersteuning van NIkki. Als Junior Sales & Account Manager is het mijn taak om op de eerste plaats al onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Daarnaast is het zo dat ik bedrijven enthousiast maak voor L1NDA en hen gedurende de proefperiode ondersteun bij hun eerste kennismaking met L1NDA. Ik heb het erg naar mijn zin in deze functie en kijk uit naar de toekomst: L1NDA voor alle horecabedrijven in Nederland en omstreken.

  Abel op LinkedIn

 • Richard Stange | Sales & Acquisitie

  Geboren en getogen in Haarlem, helemaal gek van sport en dol op koken en lekker eten! Ik vind het heerlijk om zelf in de keuken te staan, maar ik laat het ook maar wat graag over aan de professionals.

  Ik heb eigenlijk de mooiste functie binnen ons team. Met L1NDA maak ik het leven van personeelsplanners namelijk net iets makkelijker en leuker. Door middel van online demonstraties, proefaccounts op maat en veel persoonlijk contact zorg ik dat zij net zo verliefd worden op L1NDA als ik.

  Naast mijn leven bij L1NDA ben ik vaak in de sportschool te vinden. Behalve als de zon schijnt, want dan zit ik op het terras met een hapje en een drankje.

  Richard op LinkedIn

 • Todd Matsumoto | Python Developer

  Hello, I'm Todd, and I originate from the United States. In the 90's I migrated to the Netherlands to study art and I have a Master's of Arts degree in Media Design. During my studies I made another migration to programming.

  At l1nda my role is backend programmer and I am responsible for maintaining l1nda's system and also developing new features. As a programmer I enjoy the continuously learning as well as being knee deep in the code.

  In my free time I am an avid reader, love movies, and physical activity.

  todd op LinkedIn